Nová Moto Guzzi V85: Revoluce v kategorii středně těžkých cestovních endur

Nová Moto Guzzi V85: Revoluce v kategorii středně těžkých cestovních endur

Již několik týdnů brázdí naše silnice nová řada motocyklů Moto Guzzi V85, která přichází ve třech atraktivních variantách: V85 Strada, V85 TT a V85 Travel. Tyto modely si okamžitě získaly srdce motocyklových nadšenců i odborné veřejnosti, což potvrzují nadšené recenze v tisku a pozitivní ohlasy z testovacích jízd.

 

Výkon a technologie na nové úrovni

Srdcem všech třech modelů je inovovaný vzduchem chlazený V-Twin motor, který prošel zásadními úpravami pro dosažení lepšího výkonu a efektivity. Motor nyní splňuje přísné normy Euro 5+ a nabízí objem 853 ccm s výkonem 80 koní. Díky variabilnímu časování ventilů se točivý moment zvýšil na působivých 83 Nm při 5 100 ot/min, což je znatelný nárůst oproti předchozí verzi.

Tyto technické vylepšení se projevují dynamickou akceleracívyšší maximální rychlostí a zároveň výrazným snížením spotřeby paliva. Jízda na nové Moto Guzzi V85 je tak nejen zábavnější, ale také ekonomičtější a šetrnější k životnímu prostředí.

Kompletní nabídka Moto Guzzi V85

Jedinečný kardanový pohon

Jedním z prvků, který nové modely V85 odlišuje od konkurence, je unikátní kardanový pohon. Tento systém je v kategorii středně těžkých cestovních endur a adventure-touring motocyklů výjimečný a přináší řadu výhod, jako je nižší náročnost údržbyvyšší spolehlivost a hladší přenos výkonu na zadní kolo. Díky tomu si můžete naplno užít dlouhé cesty bez zbytečných starostí.

Optimalizovaná aerodynamika a komfort

Nová řada V85 byla navržena s důrazem na maximální komfort a aerodynamickou účinnost. Motocykly jsou vybaveny ručně nastavitelným čelním štítem, který lze snadno upravit i během jízdy podle aktuálních podmínek a preferencí jezdce. Tato funkce zajišťuje optimální ochranu před větrem a zvyšuje komfort při dlouhých cestách.

Pokročilá elektronika pro moderní jezdce

Modernizace se dotkla také elektronické výbavy motocyklů. Na palubě najdete 5palcový barevný TFT displej, který poskytuje jasné a přehledné informace o všech důležitých parametrech jízdy. K dispozici je také několik jízdních režimů, které umožňují přizpůsobit chování motocyklu různým podmínkám a stylům jízdy. Tyto technologie zvyšují bezpečnost, kontrolu a celkový zážitek z jízdy.

Ideální společník na každou cestu

Díky kombinaci výkonného motorupokročilé technologievylepšené aerodynamiky a jedinečného kardanového pohonu představují nové modely Moto Guzzi V85 ideální volbu pro jezdce hledající spolehlivý a univerzální motocykl. Ať už plánujete dobrodružné výpravy mimo zpevněné silnice nebo pohodlné cestování na dlouhé vzdálenosti, V85 Strada, V85 TT a V85 Travel vám poskytnou vše, co potřebujete.

Přijďte si nové modely vyzkoušet

Nechte se inspirovat pozitivními ohlasy a přijďte si osobně vyzkoušet nové modely Moto Guzzi V85 do našeho Motocentra BARTH. Naši odborníci vám rádi představí všechny přednosti těchto motocyklů a pomohou vám vybrat ten pravý model přesně podle vašich potřeb a představ.

Těšíme se na vaši návštěvu a společně objevíme nové možnosti, které vám Moto Guzzi V85 nabízí!

Lukáš Blažek

Lukáš Blažek

prodejce motocyklů

lukas.blazek@motocentrum-barth.cz