FOTOREPORT: Děkujeme za skvělou Roadshow BMW Motorrad

FOTOREPORT: Děkujeme za skvělou Roadshow BMW Motorrad

Roadshow BMW Motorrad v květenu dorazila do Pardubic s plným kamionem testovacích motorek!

Děkuje za skvělý víkend na Dni otevřených dveří a Roadshow BMW Motorrad

Děkujeme všem účastníkům víkendového dne otevřených dveří a Roadshow BMW Motorrad! Kamion plný testovacích motorek od Bavoráku opět zaparkoval před naším nově otevřeným showroomem v Pardubicích a díky vám to byl nezapomenutelný víkend.

Návštěvníci měli možnost otestovat nejnovější modely od německé značky BMW Motorrad, jako jsou R 1300 GS, F 800 GS, F 900 GS, F 900 GS Adventure, F 900 R, F 900 XR, R 1250 R, R 1250 RS, S 1000 R, S 1000 XR, K 1600 GS, R 12, R 12 nineT, R 18 Roctane. Velký zájem byl i o elektrické skútry CE 02 a CE 04, které přilákaly spoustu zvědavců a nadšenců.

Akce nebyla jen o testování motorek. Připravený byl také doprovodný program, kde jsi mohl otestovat svou zručnost na motorce v zóně s Motoškolou Přijďte se projet. Tady na tebe čekal slalom, ve kterém jsi mohl prověřit své jezdecké dovednosti. Kaskadérské vystoupení Martina Matějíčka bylo opravdovým zážitkem a beseda s Jardou Šímou o jeho cestě k růžovému jezeru na novince BMW F 900 GS přitáhla pozornost mnoha fanoušků.

Po celý víkend nás doprovázelo skvělé počasí, dobrá nálada a neskutečně perfektní catering od MedyChefa. Děkujeme, že jste byli součástí této úžasné akce a těšíme se na další společné zážitky!

Děkujeme všem, kteří se podíleli na organizaci celé akce, a hlavně vám - jezdcům, za vaši účast. Těšíme se na vás v Motocentru BARTH nebo příští rok na dalším ročníku Roadshow!